Suggesties
Voorgerechten
Sint Jacobs vrucht op Normandische wijze €19.00
Zwezerik met warme groentjes €18.50
Jamón de Ibérico €17.00
Asperges op zijn Vlaams €19.00
Hoofdgerechten
Verse rivierpaling gebakken/van de chef/ Provençaal/in ’t groen €29.00
Warme vis en zeevruchten schotel (min 2 pers.) p.p. €29.00
Verse Schotse zalmmoot met groentjes €27.50
Asperges op zijn Vlaams, puree €29.00
Asperges met gerookte zalm, puree €29.00
Asperges van de chef (met grijze garnalen), puree €29.00
Kabeljauwhaasje, warme groentjes €28.00
Desserten
Dessert van de chef €14.00
Verse Chocomousse € 8.00
Moelleux met ijs en warme chocoladesaus € 9.50
Appelstrudel met vanille-ijs en slagroom € 9.50
Warme appeltaart met slagroom € 8.50